Fizička lica
Računi
Platni račun sa osnovnim uslugama
Start paket račun
Start Plus paket račun
Elite paket račun
Dozvoljeni minus
Krediti
Keš kredit
Keš kredit za penzionere
Stambeni kredit
Keš kredit pokriven depozitom
Platne kartice
Debitne kartice
Kreditne kartice
Štednja
Oročena štednja
Online oročena štednja
Modeli štednje u evrima
Modeli štednje u dinarima
Štednja po viđenju
Digitalno bankarstvo
Online proizvodi
mBanking
eBanking
Plaćanja QR kodom - IPS
IPS Prenesi
Zona 24/7
Pravna lica
Mala privreda
Računi
Kompas paket račun
Kartice
Štednja
Krediti
AIK like
Digitalno poslovanje
Privreda
Računi
Kartice
Štednja
Krediti
Projektno
AIK like
Digitalno poslovanje
AgroBiz
Računi
Farmer paket račun
Dozvoljeni minus
Platne kartice
Štednja
Oročena štednja
Stepenasta štednja
Dobro jutro štednja
Krediti
Kredit za obrtna sredstva
Investicioni kredit
Kredit pokriven depozitom
Dokumentarno poslovanje
Digitalno poslovanje
mBanking
eBanking
POS terminal
E-commerce
Zona 24/7
Platinum iskustvo
Kontakt

Kompas paket

Jedinstvene pogodnosti koje Vaš posao čine lakšim

Vaš orijentir u svetu biznisa

Kompas paket je jedinstveni spoj različitih pogodnosti koje vaš posao mogu učiniti bezbrižnijim, lakšim i uspešnijim. Reč je o paketu koji na jednom mestu objedinjuje sve najvažnije usluge koje AIK Banka, kompanija mts i preduzeće Pošta Srbije pružaju i omogućavaju svojim klijentima – preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima. Uz Kompas paket sebi obezbeđujete najvažnije finansijske, telekomunikacione i poštanske usluge, ali i mogućnost da njihovo korišćenje učinite daleko povoljnijim za sebe i svoj posao.
AIK Banka - Biznis račun

Prva 3 meseca bez troškova mesečnog održavanja računa.

mts – Biz Omorika 25 i mts ICT paket

Uštedite i do 28% na godišnjem nivou.

Pošta Srbije – Post Ekspes

Ostvarite uštedu od 22% prilikom svakog slanja u zavisnosti od težine pošiljke.

Informišite se detaljnije o osnovnim uslugama Kompas paketa

Proizvodi i usluge u okviru paketa su: • Tekući dinarski račun • Tekući devizni račun (multivalutni) • Dina debitna kartica (i dodatne kartice) • Mastercard® debitna kartica • Debitna kartica za uplatu pazara na Smart sefu/ATS-u • eBanking/mBanking* • Dobro jutro račun u RSD i EUR** • Prolazni račun za kupoprodaju deviza • Namenski račun (račun za bolovanje) • SMS obaveštenja • Dostava izvoda *Samo za korisnike AIK Online biznis aplikacije. Naknada za aktivaciju servisa se posebno naplaćuje u skladu sa Tarifnikom. **Dobro jutro štednja je jedinstveni i prvi oblik štednje u Srbiji koji vam pruža mogućnost da pored postojećeg tekućeg računa, otvorite dodatne dinarske i devizne štedne račune, sa pripisivanjem kamate na dnevnom nivou. Na sav novac koji do 20h prebacite na Dobro jutro štedni račun, pripisaće se kamata na tekući račun sledećeg jutra u 8h. Sredstva su vam na raspolaganju svakog dana do 20h, i ukoliko želite, do tada ih možete vratiti nazad na svoj tekući račun. Prenos sredstava na Dobro jutro štedne račune, kao i njihov delimični ili potpuni prenos na tekući račun vršite sami pomoću elektronskog i mobilnog bankarstva. Cena paketa: Otvaranje i vođenje paketa računa iznosi 659 RSD na mesečnom nivou. Kao dobrodošlicu klijentima koji otvore ovu vrstu paketa, Banka neće naplaćivati naknadu za vođenje računa u prva tri meseca.

Mobilna telefonija i biznis usluge: Superbrzi internet i neograničeni razgovori uz Biz Omoriku 25 i prepoznatljivost vašeg biznisa, online, uz mts ICT paket. Uz Biz Omoriku 25* ostvarujete: • 25 GB interneta • 11 GB interneta u Zoni 0** • Neograničene minute i SMS poruke u Srbiji *Ugovorena obaveza za Biz Omorika 25 je 2 godine **Zona 0 - Zapadni Balkan (CG, BiH, Severna Makedonija, Albanija, AP KiM) Posebna pogodnost u paketu: • Mesečna naknada već od 2.475,00 RSD sa PDV-om (obračunat popust od 10% na tarifu samo u osnovnoj ponudi) • Mogućnost kupovine do 10 tarifa u osnovnoj ponudi • Jedan dodatak po izboru uz Biz Omorika 25 - 2 GB interneta u romingu - 50 minuta u romingu - 50 SMS poruka u romingu - 50 minuta ka inostranstvu - Neograničeno minuti ka m:tel Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Austrije, Nemačke, Severne Makedonije i Švajcarske - Neograničeno roming u m:tel CG i BiH Uz mts ICT paket* ostvarujete: • Registraciju nacionalnog domena** • BizWebHosting (S paket sa 500 MB prostora za sajt) • BizMail (S paket od 10GB prostora za e-mail poruke) *Ugovorena obaveza za mts ICT paket je 2 godine. U drugoj godini, naknade za sve izabrane ICT servise se naplaćuju po standardnom cenovniku za izabranu uslugu. **Izbor domena: (rs; co.rs; org.rs; edu.rs; срб; пр.срб; орг.срб; обр.срб) Posebna pogodnost u paketu: • Prvih 12 meseci, mesečna naknada u iznosu od 1,00 RSD sa PDV-om • Mogućnost odabira dodatnih usluga uz mts ICT paket, po izboru - eFaktura, mesečna naknada u iznosu od 1,00 RSD sa PDV-om. - Kadrovska, mesečna naknada u iznosu od 1,00 RSD sa PDV-om

Usluge u okviru ponude: Zahvaljujući najrazvijenijoj mreži na domaćem tržištu, Pošta Srbije omogućava vam da svaka pošiljka stigne na željenu adresu. Iskoristite promotivnu ponudu od 270 dinara, u zavisnosti od težine pošiljke i uživajte u pogodnostima: • Praćenje pošiljke: Korisnici mogu pratiti status svoje pošiljke putem online sistema praćenja, uz potpunu transparentnost i informisanost u realnom vremenu. • Raznovrsnost isporuke: Od isporuke na kućnu adresu do preuzimanja u u najbližoj Pošti ili paketomatu, nudimo vam različite opcije isporuke prilagođene vašim potrebama. • Vrste pošiljki: Bez obzira da li šaljete pakete ili dokumenta, naša usluga podržava različite vrste pošiljki, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost u slanju.

Zainteresovani ste za Kompas paket?

Najčešće postavljana pitanja

Kome je namenjen Kompas paket?

Kompas paket je namenjen svim pravnim licima i preduzetnicima Mikro segmenta, a pre svega novoosnovanim preduzećima.

Gde potpisujem Ugovor?

Ne postoji jedinstveni Ugovor za Kompas paket. Korisnik sa svakim partnerom potpisuje posebne ugovore shodno uslugama koje su deo Kompas paketa ili su add-on usluge. Korisnik potpisuje ugovor u filijali AIK Banke, dok Telekom i Pošta svoje primerke šalju korisniku (putem email-a ili pošte) na adrese navedene u zahtevu. Potpisani ugovori od strane kompanija šalju se poštom korisniku na adresu koju je dostavio u zahtevu

Koliko dugo čekam na realizaciju usluga?

Okvirni rok od 5-7 dana.

Na koji način se vrši fakturisanje?

Davaoci usluga Telekom i Pošta vrše fakturisanje svojih usluga na način na koji i standardno korisniku isporučuju fakture. AIK Banka ne fakturiše svoje usluge klijentima već se naplaćuje automatskim mesečnim zaduživanjem klijentovih tekućih RSD računa.

Koji je period Ugovorene obaveze?

1. Usluge Telekoma na 24 meseci 2. Usluge Pošte na 12 meseci 3. Usluge AIK Banke na neodređeno vreme.

Za vreme trajanja UO da li mogu da dodam neke usluge?

Može. Svi partneri nude kompletan asortiman svojih usluga po standardnim cenama.