Fizička lica
Računi
Krediti
Štednja
AIK Like
24/7
Pravna lica
Mala privreda
Privreda
AgroBiz
Računi
Krediti
Rešenja
24/7
Platinum iskustvo
Za dobre odluke i nezaboravna iskustva

Dobrodošli u svet maksimalnih pogodnosti

Za Vas sa istančanim željama i potrebama kreirali smo jedinstvenu Mastercard Platinum kreditnu karticu koja na najbolji mogući način prati Vaš stil života.
PRESTIŽ
PRIVILEGOVAN
STATUS
ZAŠTITA
PREMIUM USLUGE
JEDINSTVEN
KONCEPT
INVESTICIJA
Vrednost
Concierge servis
Uspešni ljudi znaju da je vreme njihov najdragoceniji resurs. Dodajte vrednost Vašem životu, uštedite vreme, prepustite bar deo svojih obaveza Concierge agentu.
Saznaj više
Sigurnost
Osiguranje
Nisu sva iznenađenja prijatna, a dinamičan život ume često da ih priredi. Ukoliko ste vlasnik Mastercard Platinum kreditne kartice, nepredviđene i neželjene okolnosti biće mnogo manje stresne.
Saznaj više
Komfor
Lounge key
Vaš stil života i posao podrazumevaju brojna putovanja. Uz Mastercard Platinum kreditnu karticu čekanje na aerodromima širom sveta za Vas postaje oaza mira do ukrcavanja na sledeći let. Platinum status je ključ za korišćenje usluga i boravak u aerodromskim salonima širom sveta.
Saznaj više
Privilegija
Život je zadovoljstvo
Privilegije u kojima uživate zahvaljujući Mastercard Platinum kreditnoj kartici, čine Vaš život udobnijim. Zajedno sa našim partnerima potrudili smo se da Vam omogućimo brojne pogodnosti i posebna zadovoljstva. Benefite koji su Vam na raspolaganju proverite na sledećim linkovima:
Loyalty newsletter
Podrška
Nikad niste sami
Ako ste vlasnik Mastercard Platinum kreditne kartice, gde god da se nađete i ma šta god da Vam se dogodi, znajte da niste sami. Pozivanjem Kontakt centra na broj +381 11 785 99 99 i izborom opcije za korisnike Mastercard Platinum servisa prijavite lako gubitak ili krađu Vaše kartice, kontaktirajte direktno Vašeg Concierge agenta, informišite se detaljno o Vašem paketu osiguranja.
Saznaj više
Uživajte u svetu maksimalnih mogućnosti sa AIK MasterCard platinum kreditnom karticom