Fizička lica
Računi
Krediti
Štednja
AIK Like
24/7
Pravna lica
Mala privreda
Privreda
AgroBiz
Računi
Krediti
Rešenja
24/7
Platinum iskustvo
Hotel „Vila Aleksandar”
Objavljeno
Adresa: ul. Heroja čajke br. 7
Opština: Vrnjačka Banja
Vrsta objekta: Zgrada turizma – hotel Vila Aleksandar
Nepokretnost: KP br. 1087 KO Vrnjačka Banja
Broj: xxx
Cena: Prikupljanje ponuda
Telefon: Call centar banke: 0800-10-10-15
Naziv: Hotel
Vlasnik: AGROINDUSTRIJSKA KOMERCIJALNA BANKA a.d. Beograd, svojina privatna 1/1

Predmet prodaje: Zgrada turizma – hotel “ Vila Aleksandar” KP 1087 KO Vrnjačka Banja.

Hotel “Vila Aleksandar”, se nalazi u centru Vrnjačke Banje, u naposrednoj blizini Vrnjačkog parka i glavnog šetališta. Objekat odlikuje dobra pristupačnost i iznadprosečna vidljivost, sagrađen je 1929. Godine, a 2009. godine je potpuno obnovljen u saradnji sa “Zavodom za zaštitu spomenika kulture” Kraljevo i smatra se jednim od najluksuznijih i najreprezentativnijih objekata u Vrnjačkoj Banji. Vila raspolaže sa ukupno 23 smeštajne jedinice, kao i kafe – poslastičarnicom, SPA centrom, salom za sastanke, piano barom i otvorenim bazenom.

Objekat poseduje AB konstrukciju, sa zidovima od opeke. Krovna konstrukcija je drvena. Fasada je malterisana i bojena, sa ukrasnim radovima od gipsa i veštačkog kamena. Spoljna stolarija je izgrađena od PVC profila, dok je unutrašnja stolarija izrađna većinom od drveta i medijapana. Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i bojeni, pri čemu su u određenim prostorijama lepljene tapete i/ili je rađen špatulat. Plafoni su u najvećem delu prosotija spušteni gips pločom i poseduju ogradno osvetljenje. Završni radovi na podovima su, u zavisnosti od namene prostorije, rađeni od parketa, laminata, itisona, granita ili keramike.

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

Ponude dostavljati na mail: nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu “AIK BANKA” AD Beograd, bul. Mihaila Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom “za Sektor nabavke, logistike i upravljanja imovinom”.