Fizička lica
Računi
Krediti
Štednja
AIK Like
24/7
Pravna lica
Mala privreda
Privreda
AgroBiz
Računi
Krediti
Rešenja
24/7
Platinum iskustvo
AIK paket START AC
Daješ malo, a dobijaš mnogo. Napravljen po vašoj meri. Da ne idem u banku, ne čekam u redovima, a da brzo i efikasno završim posao. Inovativno rešenje za mene, da izaberem koju uslugu koristim, onda kad ja želim i koliko mi odgovara.

Povoljniji kredit

Ukoliko ste korisnik AIK paketa, sa redovnim prijemom zarade, stičete pravo na ponudu kredita po izuzetno povoljnim uslovima na tržištu

Transakcije bez naknade

Transakcije putem m Bankinga ili e Bankinga su bez naknade u okviru AIK paketa bez obzira na iznos i broj transakcija tokom meseca

Uvid u lične finansije

iz udobnosti svoga doma uz AIK elektronsko ili mobilno bankarstvo sa online ponudom svih transakcija i proizvoda na koje pomislite: plaćanja, prenosi, menjačnica uz stimulativni kurs, kompletna kursna lista, pregled proizvoda u korišćenju, pregled računa po kojima ste ovlašćeni, najmodernija online prodavnica.

Kreditna kartica uključena

Možete da ne platite dodatno za kreditnu karticu. Uz izabranu kreditnu karticu možete da ne platite kamatu (za izmirenje računa do 12-og u mesecu), da platite na 3,6,9 ili 12 jednakih mesečnih rata ili da iskoristite revolving opciju plaćanja.

24/7 plaćanje beskontaktno

Contactless Debitna kartica je tu da 24/7 možete da plaćate beskontaktno i da rasplažete svojim sredstvima kada god želite. Od sada u Zonama 24/7 AIK banke možete i da: uplatite i podignete iznos u dinarima ili u EURima, da platite račune, prenesete sredstva sa jednog na drugi AIK račun, izvršite prenos na kreditnu karticu. A stižu i nove funkcionalnosti...

SMS notifikacija

o svim prilivima i odlivima sa računa za transakcije izvršene karticom pružaju sigurnost i informaciju na vreme

Putujte bez brige

jer možete da odaberete Polisu putnog zdravstvenog siguranja

Najčešće postavljana pitanja

Šta je to paket račun?

Paket račun je skup proizvoda i usluga povezanih sa tekućim (platnim) računom uz definisanu mesečnu naknadu. Ta naknada je niža od cene koju biste platili za korišćenje svih ili samo dela tih proizvoda i usluga ukoliko su vam van paketa.

Zašto baš AIK Start paket?

Za ovaj paket daješ malo, a pruža ti mnogo. Zato što je napravljen po meri korisnika. Zato što nam omogućava da ne idemo u Banku, da ne čekamo u redovima, da brzo i efikasno završimo posao. Zato što je inovativan, savremen i svestran. Zato ga i mi koristimo.

Kome je namenjen AIK Start paket?

Zaposlenim licima, penzionerima, a i studentima. Uspeli smo da jednim paketom obuhvatimo set usluga i proizvoda koje možeš da koristiš, ako želiš, bez obaveze, a da i pri minimalnom korišćenju budeš na dobitku. Evo i kako: Start A je po ceni od 250 RSD/mesečno. Van paketa:

  • Platni (tekući) račun je 250 RSD/mesečno
  • Debitna kartica van paketa je 100 RSD/mesečno
  • Izdavanje jednog čeka 10 RSD
  • Naknada za uslugu „Isplata penzije unapred“ van paketa 50 RSD

Dakle, bar 300 RSD/mesečno

Da li su svi proizvodi i usluge u okviru AIK Start paketa uključeni u cenu i nemaju druge naknade?

Izdavanje svih navedenih proizvoda i usluga je uključeno u cenu i nema druge naknade. Uslovi korišćenja kreditnih proizvoda, debitnih kartica i ostalih usluga predstavljeni su detaljno u našim Tarifama

Da li dobijam polisu osiguranja uz paket račun?

Ukoliko izaberete AIK START AC ili AIK START ABC paket, putujte bez brige, jer možete da odaberete Polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Kako da znam koji je paket najbolji za mene?

Pre nego što otvorite račun, stavite na papir sve vaše potrebe za upravljanje ličnim finansijama. Predočite bankaru šta vam je sve potrebno, a on će vam preporučiti koji je to paket koji ispunjava sve vaše zahteve.

Šta mi je potrebno za otvaranje tekućeg računa i koliko to košta?

Za otvaranje tekućeg računa potrebna Vam je samo važeća lična karta. Otvaranje računa se ne naplaćuje.

Ko može biti vlasnik tekućeg računa?

Vlasnik tekućeg računa može biti bilo koja osoba koja poseduje ličnu kartu Republike Srbije. Vlasnik računa može, ali i ne mora imati redovne prihode. Prilikom otvaranja računa klijentu se otvara dosije u banci, a klijent potpisuje Ugovor o otvaranju i vođenju tekućeg računa.